Kontakt

MIDAC: TRENDSETER

Kompanija MIDAC pojavila se na tržištu 1989-te godine i držala korak sa inovacijama u svojoj oblasti. Ova savremena kompanija projektovana je i izgrađena za smeštaj cele proizvodne linije, magacina, kancelarija i laboratorija za testiranje i razvoj.

Razvoj novih tehnologija i stalno usavršavanje pozicionirao je kompaniju MIDAC na mesto svetskog lidera. Godine 1992. MIDAC počinje proizvodnju snažnih olovnih automobilskih baterija (akumulatora). Ovo je praćeno dizajnom i proizvodnjom stacionarnih (stand-by) baterija (akumulatora), zasnovano na istraživanjima i razvoju kombinovanjem tradicionalnih tipova olovnih i hermetički zatvorenih baterija (akumulatora).

Midac zasniva svoju filozofiju na:

Shodno svom istraživanju u oblasti akumulacije i eksplataciji energije, MIDAC je započeo i sada proizvodi inovativne baterije (akumulatora) za nove tržišne oblasti, telekomunikacije, alternativne energije, hitne sisteme, nautičke i druge specijalne namene. Zato je MIDAC u stanju da se takmiči sa vodećim proizvođačima u svakoj oblasti primene baterija (akumulatora). Snaga kompanije poput MIDAC-a, dakle, leži u njenoj efikasnosti i dinamici, podržanoj od strane naprednog informacionog sistema koji omogućava da se drže u korak sa globalnim tržišnim promenama.

MIDAC PROIZVODI U FABRICI SOAVE

Midac power pasionOlovno kiselinske baterije (akumulatori):

Vizija: strast, posvećenost, inovacija i put do savršenstva.

Ciljevi: postati evropski lider u proizvodnji akumulatora, poštujući životnu sredinu, promovišući italijanski brend i stvarajući pravu vrednost za sve zainteresovane strane.


B2B Online E-Order

Bussines to Consumer

Pronadji akumulatro za auto